Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ediția aniversară a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat si-a anuntat câstigătorii

0

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, ediția a X-a, și-a desemnat câștigătorii în cadrul unui eveniment festiv, desfășurat în sala Rondă a Hotelului Intercontinental din Capitală. Premierea s-a facut în prezența reprezentanților autorităților de mediu, a producătorilor, partenerilor ECOTIC, mediului ONG și, desigur, a câștigătorilor din cadrul acestei ediții aniversare.

Proiectele înscrise in acest an pe www.premiilepentrumediucurat.ro reprezintă inițiative relevante din întreaga țară, pentru toate cele patru categorii din concurs: Companii, Instituții publice, Instituții de învățământ și ONG-uri.

În cadrul premierii proiectelor câștigătoare la Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat 2018, Valentin Negoiță, Președintele ECOTIC, a declarat: “Constatăm cu satisfacție ca în cele zece ediții ale competiției au fost înscrise peste 500 de proiecte, dintre care 50 au fost premiate în cadrul Galei.

Avem convingerea că prin promovarea bunelor practici, a modelelor de succes contribuim, împreuna cu partenerii noștri, din ce în ce mai numeroși, la dezvoltarea unei atitudini noi, responsabile, la formarea unei comunități preocupate de grija față de mediu.”

Câștigătorii celor patru categorii ale Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat 2018 sunt următorii:

Marele Premiu pentru Instituții Publice: Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare

Proiect câștigător: „Milioane de capace – Milioane de zâmbete!”

Marele Premiu pentru Companii: S.C. Carpathia Agro&Finance S.R.L.
Proiect câștigător: Ferma de biodiversitate Cobor


Marele Premiu pentru Instituții de învățământ: Școala Gimnazială Doba, Satu Mare
Proiect câștigător: Gânduri pentru un viitor verde

Marele Premiu pentru ONG: Fundația Conservation Carpathia
Proiect câștigător: „Carpathia, Rezervația de sălbaticie a Europei”

Totodată, ediția aniversară a celui mai longeviv concurs de proiecte de mediu din România a prilejuit recunoșterea și premierea inițiativelor și a organizațiilor care, de-a lungul timpului, au depus eforturi susținute pentru protecția mediului. Astfel, au mai fost acordate următoarele premii:

Premiul pentru excelență: Parcul Natural Văcărești și Let’s do it, Romania!

Premiul pentru cea mai importantă contribuție la colectarea DEEE: ALTEX ROMANIA S.R.L

Marele Premiu pentru Jurnalism eco pentru un mediu curat: „Căsuța plantelor din Țarina”, Mirela Lazurcă

Diploma de merit, ”Performanță și responsabilitate în îndeplinirea obligațiilor în raport cu legislația de mediu”: Compania I.R.I.S., distribuitor autorizat Apple

Concursul și Gala Premiilor pentru un Mediu Curat au fost organizate cu sprijinul Ministerul Mediului, InfoCons, APDETIC, Interbrands Duracell, Coca-Cola Romania, Ateliere fara Frontiere, Hotnews, Camera de Comert Romano-Franceza, Carturesti, Image Factory, Vlamir, Heineken, Vinarte, Evenimentul zilei, Capital, Stiri.ong, Oameni si Companii, Romania Pozitiva, Eleven si RFI Romania.

Pentru mai multe detalii: www.premiilepentrumediucurat.ro și www.ecotic.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.