Camera de Comerț Britanică Română organizează în data de 22 Septembrie o conferință pe tema evoluției tendințelor în domeniul sănătății

0

Camera de Comerț Britanică Română va găzdui în data de 22 Septembrie la Hotelul Marmorosch conferința “Future trends in the healthcare industry”.

Evenimentul inaugural postulează tendințele actuale din industria farmaceutică în raport cu sustenabilitatea mediului. Dezbaterile vor avea în vedere modalitățile cele mai eficiente de a face trecerea către zero emisii de carbon, ținând cont de sustenabilitatea mediului și furnizarea unui access îmbunătățit la serviciile pentru îngrijirea pacienților. Agenda evenimentului reunește organizațiile farmaceutice și furnizorii de asistență medicală din România pentru a analiza principalele oportunități și provocări pentru sistemul de sănătate de a coopera cu privire la obiectivele de sustenabilitate. Scopul nostru este de a identifica cum să obținem un sistem medical optimizat, punând accentul pe rolul prevenției în modernizarea sistemului medical și modul în care industria farmaceutică poate juca un rol cheie în prevenire, precum și impactul tehnologiei în îmbunătățirea serviciilor de îngrijire pacienți.

Conferința va fi structurată sub forma unei discuții cu două paneluri, moderată de Dr. Bogdan Cristian Pană, Specialist în Sănătate Publică și Management, și Charlie Crocker, Chief Partner Officer la Telios Care. Primul panel va avea ca subiect “Coaliția pentru asistență medicală sustenabilă și îmbunătățirea standardelor de îngrijire a pacienților”, iar cel de-al doilea va discuta “Oferirea asistenței medicale în România în contextul sustenabilității”. Paneliştii confirmaţi până acum sunt Andreea Didilescu, Decanul Facultăţii de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila Bucureşti, Silvia Păun, Account Manager la Telios Care, Dragoş Butufei, Fondator Doctor Tom, Adina Alberts, Fondator Eteledoc, Andreea Hulub , Partener-fondator Danilescu Hulub & Partners, Georgiana Andrei, Corporate Sales Director, Rețeaua de Sănătate Regina Maria.

BRCC mulțumește tuturor partenerilor evenimentului pentru susținerea oferită la organizarea conferinței: Parteneri Silver: Regina Maria, Parteneri Bronze: Groupama Asigurări, Cytogenomic Medical Laboratory, Parteneri instituționali: Camera de Comerț Bilaterală Eleno-Română, Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, Asociația pentru Dezvoltarea și Promovarea Telemedicinei, Parteneri Strategici: Asociația BDR și Parteneri Media: Tarus Media și Oameni și Companii.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.