Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pista de bicicleta in Arad de 14 km. Afla unde!

0

Pista de bicicletă în Arad şi Gyula

COMUNICAT DE PRESĂ, 9 martie 2011

Municipiul Arad şi oraşul Gyula sunt parteneri într-un nou proiect transfrontalier cu finanţare europeană în cadrul în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 -2013, Axa prioritară nr.1. Îmbunătăţirea condiţiilor cheie de dezvoltare comună şi durabilă a zonei de cooperare, Domeniul de intervenţie nr.1.1. Îmbunătăţirea condiţiilor de transport transfrontalier.

După succesul proiectului „Devoltarea comună a reţelei de transport” derulat în anul 2010, cele două oraşe înfrăţite au depus în luna martie cererea de finanţare pentru proiectul „Dezvoltarea comună a pistelor de biciclete în Arad şi Gyula”. Valoarea totală  a proiectului este de168.312 euro, din care pentru municipiul Arad revin 93.872 euro ( fonduri nerambursabile 98%, co-finanţare fonduri proprii Arad 1877,44 euro).

În cadrul proiectului, partenerii vor beneficia de finanţarea proiectelor tehnice pentru amenajarea pistelor de biciclete în cele două oraşe. Pentru municipiul Arad, proiectul tehnnic se va realiza pe baza studiului aprobat de CLM, respectiv traseele stabilite pe Malul Mureşului între Podul Rutier Micălaca şi liziera Pădurii Ceala, respectiv Bd. Revoluţiei şi str. Cetăţii, în lungime totală de aproximativ 14 km. Un proiect similar va fi realizat în oraşul Gyula.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.