Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vin americanii! Sat de vacanta in Apuseni, 6,5 milioane de dolari!

0

New Vista este numele locului! Este un sat de vacanţă în comuna Pietroasa din Apuseni, un sat construit de un grup de 25 de investitori americani! Americanii doresc să transforme acest loc într-un punct de atracţie turistică şi tratament, întins pe sute de hectare!

„Oamenii de afaceri americani au investit pana in prezent 6,5 milioane de dolari si au cumparat, in ultimii ani, mari suprafete de teren in zona comunei Pietroasa-Valea Aleului, situata la poalele de nord-vest ale Muntilor Bihor, pe raul Crisul Pietros, unde vor sa dezvolte un sat de vacanta „putin altfel decat stim noi” scrie eurourbanism.ro

„Pe langa cateva pensiuni si case de vacanta rustice se vor oferi si alte servicii deosebite, chiar si de tratament care in prezent nu se regasesc in alte statiuni. Exista cereri din SUA pentru a practica turismul „wild”, adica in zone salbatice, ceea ce zona aleasa va putea oferi cu prisosinta prin numeroasele obiective naturale de care dispune. Anul trecut, americanii au dat in folosinta un teren de sport cu instalatie de iluminat pentru nocturna si o pastravarie foarte moderna” scrie Romania Libera despre acest subiect.

(foto Florin Ghindă, 2009)

munte

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.