Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Tanar educat pentru o comunitate durabila” (Bistrita, octombrie ’09)

0

La Bistriţa tinerii sunt educaţi pentru o cumunitate durabilă. În luna octombrie 2009 se dă liber la educaţie! Tinerii din Bistriţa cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani se pot înscrie acum online la programele de training în mai multe domenii: negociere, comunicare, scrierea unui proiect de tineret, dar şi elemente de start-up într-o afacere!
 
Citeşte mai jos câteva informaţii despre acest program de traininig!

Module şi perioada:
 
Modulul 1. Negociere (cu elemente de mediere & comunicarea cu persoanele dificile)
Se desfăşoară în perioada 06 – 09 octombrie 2009

Modulul 2. Scrierea şi implementarea unui proiect de tineret
Se desfăşoară în perioada 11 – 14 octombrie 2009

Modulul 3. Start-up în afaceri (cu elemente de creativitate)
Se desfăşoară în perioada 16 – 19 octombrie 2009
 
Locul de desfăşurare: Liceul de Muzică „Tudor Jarda” Bistriţa, str. Al. Odobescu, Nr. 4
 
Ora de începere: 14.00 PM
 
Acolo unde este cazul organizaţia va acorda Adeverinţă de Participare pentru motivarea absenţelor de la şcoală, locul de muncă sau altă situaţie.
 
Cursurile se adresează tinerilor cu vârsta între 14 şi 35 de ani din Bistriţa şi vor fi realizate de către un trainer acreditat. Toate câmpurile de mai jos sunt obligatoriu de completat. Înscrierile se fac până înainte cu două zile de începerea fiecărui modul.

ÎNSCRIERI ONLINE

Formularul de înscriere online este disponibil şi aici. Toate câmpurile din formular sunt obligatoriu de completat!

Mai multe informaţii pe site-ul oficial al evenimentului.

(foto Florin Ghindă, Bucureşti 2009)

educatie

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.