Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“SURVIVE THE WEEKEND” prin Prapastiile Zarnestilor si pe Piatra Craiului @ Daniel Pisica

0

Pe final de Martie avem ocazia sa “supravietuim un weekend” in mijlocul naturii calauziti si pregatiti de Daniel Pisica.

Inainte de toate, asta e o ocazie foarte buna de a cunoaste un om foarte fain, pasionat de sport si miscare. Mergem prin Prapastiile Zarnestilor, campam la cort langa Cabana Curmatura, urcam in Piatra Craiului, invatam lucruri utile legate de pregatirea mancarii, statul la cort, protejarea de/a faunei, mersul pe munte in echipa, filtrarea apei, orientare si multe altele.

Sursa: www.wild-thing.ro

pisica daniel

Daniel Pisica: pilot instructor, antrenor de tir, cascador, parasutist, motociclist, ofiter in ministerul apararii, instructor de pregatire pentru cadre militare in domeniul sportului, alpinist, parapantist, practicant de arte martiale si nu in ultimul rand – “fratele geaman”, partenerul si omul care il pregateste pe Tomi Coconea pentru Red Bull X Alpes. A facut parte din prima echipa integral romaneasca, condusa de David Neacsu, care a urcat in 2003 pe Everest, a avut ascensiuni reusite pe Aconcagua si Kilimanjaro.

Informatii

Sambata (29 Martie) la 09:00 trebuie sa fim in Zarnesti si plecam de acolo Duminica (30 Martie) pe la 18-19:00. Numarul maxim de participanti 15.

Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de AICI

  • tineri 14 – 23 ani: 250 RON + transport
  • tineri 24 – 35 ani: 350 RON + transport

Taxa de inscriere acopera “fee-ul” de participare, cazarea la cort (le aducem noi), mancarea (o aducem noi), izoprene si saci de dormit (pentru cei care nu au). Taxa de inscriere nu acopera transportul (din experienta de pana acum, va fi de aproximativ 60RON.persoana, mergem cu masini mici – cea mai eficienta si rapida solutie).

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.