Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Renovarea centrului istoric din Sfantu Gheorghe

0

Spatiul central pietonal din oraşul Sfântu Gheorghe va fi renovat! Primăria Sfântu Gheorghe a obţinut o finanţare nerambursabilă în valoare de 4,3 milioane de lei pentru un proiect ce are ca scop amenajarea spaţiilor pietonale din centrul istoric al municipiului.

Reabilitarea mai multor străzi, amenajarea de alei pietonale şi de noi spaţii verzi, reabilitarea mai multor clădiri publice!

Proiectul presupune schimbarea aspectului zonei centrale a oraşului prin reabilitarea mai multor străzi, amenajarea de alei pietonale şi de noi spaţii verzi pe aproximativ 8.000 de metri pătraţi, precum şi reabilitarea mai multor clădiri publice, printre care se numără Casa Bene, un monument istoric în care a funcţionat până de curând Centrul de Transfuzie Sanguină şi care va găzdui pe viitor un muzeu cinegetic, potrivit AGERPRES citati de eurourbanism.ro

Am vizita şi noi site-ul primariei Sfantu Gheorghe

Celelalte părţi ale planului integrat de dezvoltare se pot demara, deja, anul acesta – Casa Bene, reabilitarea multor străzi, amenajarea parcului central, şi modernizarea Cantinei Sociale. O altă lucrare importantă pe care am demarat-o anul acesta şi o vom finaliza anul viitor, chiar dacă nu are legătură cu planul integrat de dezvoltare, este cel legat de transformarea nucleului oraşului. Este un plan cu desfăşurare pe un an şi jumătate, doi ani, prin care dorim să realizăm alei şi străzi pietonale în spaţiul delimitat de Teatrul „Tamási Áron”, Colegiul Székely Mikó şi Hotelul Hungaria, accesul realizându-se prin ganguri.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.