Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Locul I pentru Poiana Brasov intr-un top al statiunilor realizat de Daily Mail

1

Veşti bune de la tabloidul britanic Daily Mail! Într-un top realizat de ziarul birtanic, staţiunea Poiana Braşov ocupă locul fruntaş! Ziarul recomandă staţiunea românească turiştilor amatori de schi, pe care îi informează că la Poiana Braşov găsesc cel mai bun raport calitate-preţ.

munte1„Practic, un pachet complet de servicii pentru schiori – de la închirierea echipamentului la permise pentru telescaun şi mese – costă la Poiana Braşov 196 de lire sterline pe săptămână. Poiana Braşov a devansat staţiunea Boroveţ, din Bulgaria, unde un sejur similar costă 250 de lire sterline. Pe locul trei în clasament se află Munţii Tatra, din Slovacia, unde o săptămână la ski costă 264 de lire sterline.” citează Realitatea.net

„British skiers should head for Eastern Europe for the best deals on the slopes this winter but are being warned that even prices in traditionally cheap ski resorts have jumped. Top-value ski destinations are Romania, Bulgaria, Slovakia and Slovenia, according to a survey by the Post Office. Including basic week-long costs such as equipment hire, lift passes, meals and drinks, Romania’s Poiana Brasov ski resort offered the best value at £195.76.”

Articolul complet este în ziarul Daily Mail.

(Foto Florin Ghindă, 2009)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Poiana Brasov, locul 1 pentru Daily Mail | Lume Buna

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.