Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala pentru Supervoluntari, Brasov – editia III | Sibiu – editia VI

0

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului si premiere a celor mai activi voluntari implicati in proiecte comunitare, Brasov – editia III | Sibiu – editia VI

Ediția 2011 a Galei pentru Supervoluntari vine cu câteva noutăți: ne-am mutat în casă nouă, virtual vorbind, pe domeniu .ro, am regândit categoriile pentru care puteți aplica, grupându-le în 3 mari secțiuni (voluntari, organizații și proiecte, prieteni) și am adăugat categorii noi (voluntari cu idei, proiecte de voluntariat corporatist).

Ne dorim, la fel ca și în anii trecuți, să scoatem la iveală cât mai multe inițiative de voluntariat, să promovăm voluntarii, organizațiile și proiectele lor, precum și prietenii lor dragi, care susțin efortul activităților de voluntariat an de an. Din punctul nostru de vedere, proiectele comunitare care implică voluntari contribuie într-o mare măsură la dezvoltarea zonei în care trăim și oferă soluții practice unor probleme identificate. De aceea, în Anul European al Voluntariatului dorim să mulțumim tuturor celor care au făcut ca ideile să prindă viață.

Termenul limită pentru aplicații este 8 noiembrie. Înainte de a aplica citește Regulamentul aici!

Pentru categoriile din secțiunea VOLUNTARI, click aici!

Pentru categoriile din secțiunea ORGANIZAȚII ȘI PROIECTE, click aici!

Pentru categoriile din secțiunea PRIETENI, click aici!

Gala pentru Supervoluntari va avea loc în Brașov, în 30 noiembrie, ora 18, la Centrul Cultural Reduta și în Sibiu, în 3 decembrie, ora 18, la Continental Forum.

Şi în acest an veţi avea ocazia să vă susţineti voluntarii organizaţiei, votându-i pe pagina de facebook www.facebook.com/asociatiacolors începand cu 15 noiembrie.

supervoluntari.ro

Gala pentru Supervoluntari Braşov este un eveniment organizat de Asociaţia Colors şi finantat de către Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Braşov, în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, Reţeaua CAN, Inspectoratul Şcolar Judeţean Brasov, Iubesc Braşovul, Exact Media, Simple Mind, Madstel Impex SRL, stiribrasov.ro şi codlea-info.ro.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.