Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul International de Chitara, 17-22 August 09, Cluj-Napoca

0

Peste 130 de persoane din zece ţări europene vor participa în acest an la cea de-a şaptea ediţie a Festivalului Internaţional de Chitară Transilvania (FICT), care se desfăşoară la Cluj în această săptămână. Evenimentul este organizat de Asociaţia de Chitară Transilvania şi Casa Municipală de Cultură.
 
„Festivalul reuneşte nume mari de chitarişti precum Gerhard Reichenbach, care a susţinut recitaluri la Filarmonica din Berlin, în Bulgaria, Grecia, Austria şi Elveţia, Ana- Maria Iordache şi Mihaela Iordache, laureate ale ediţiei a VI-a a FICT, Gyorgy Lorincyi, profesor la Şcoala de Arte din Târgu-Mureş, GiamPaolo Bandini şi Cesare Chiacchiaretta, cunoscuţi pentru că în anul 2004 au obţinut premiul “Beniamino Joppolo” în Patti, Italia. “Timp de cinci zile, Clujul va fi capitala europeană a muzicii de chitară”, a declarat Dan Brudaşcu, directorul CMC.” conform ziarului Ziua de Cluj

În continuarea prezentăm câteva informaţii despre acest eveniment de pe site-ul oficial  (în limba engleză)
„The seventh edition of the TRANSILVANIA International Guitar Festival will take place in Cluj-Napoca during 17-22 August 2009.

As part of the festival will be present proeminent figures of guitar. Being on its seventh edition, the festival will host a guitar chamber music contest also. The festival addresses to contestants of all ages and proposes to promote professional instrumentalists and to stimulate young talents.

Transilvania International Guitar Festival has four components which cover the sides of artistically education:

   1. Recitals of famous interpreters
   2. Master-classes of noted international professors finalized by a Master Diploma
   3. Lectures, seminars and instrument gallery
   4. International competitions of classical guitar

During the Prize Award Festivity will be awarded the Grand Prize: a concert classical guitar valued at 3500 Euro, build for this event by the luthier master Constatin Dumitriu. All the Festival’s winners will perform in the Gala Concert.

The events will take place in the outstanding cultural locations of Cluj-Napoca: Municipal House of Culture, „Sigismund Toduta” Music High School, Protestant Church.”

PROGRAMUL FESTIVALULUI ESTE DISPONIBIL AICI.

sigla4

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.