Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLUJ: ”Rolul tatălui și provocările parenting-ului modern”

0

MDC ”Rolul tatălui și provocările parenting-ului modern

28 mai | 18:30 | Cluj Hub

Modern Dad’s Challenges își face bagajele și ajunge pentru prima data în Cluj, cu un subiect amplu și de actualitate – ”Provocările parenting-ului modern”. Evenimentul va avea loc marți, 28 mai, ora 18:30, la Cluj Hub.

Astfel, provocăm toți tăticii (și viitori tătici, bineînțeles) din Cluj la o discuție interactivă despre confruntările de zi cu zi a părintelui modern și, mai ales, despre cum ne creștem copiii sănătos și armonios, cu limite și libertate. În cadrul Modern Dad’s Challenges Cluj, vom aborda subiecte de psihologie, sănătate, educație, după cum urmează:

  • Rolul tatălui în dezvoltarea copilului
  • Cum creștem un copil sănătos?
  • Educație financiară pentru tătici și cum îi responsabilizăm pe cei mici

Vor fi alături de noi specialiștii: Dr. Petronela Popoviciu, Medic Primar Medicină de Familie
Educator Prenatal Certificat Lamaze & Consilier Alăptare; Alexandra Dana Ilieș, Founder Parenting prin iubire; Dorina Poloșan, Antreprenor, Mamă & Coordonator organizație IA Atitudine AZI și alții. Moderatorul evenimentului va fi Sofia Frunză, initiator proiect Modern Dad’s Challenges.

Modern Dad’s Challenges este singurul eveniment de parenting din tara dedicat exclusiv taților și viitorilor tați. Intrarea este GRATUITĂ, iar locurile sunt limitate. Pentru participarea la eveniment este necesară completarea formularului de înscriere, accesând butonul „MĂ ÎNSCRIU” de pe site: https://www.moderndads.ro/events/.

Mai multe informatii despre proiect sunt disponibile pe site-ul www.moderndadas.ro, cat si pe pagina de Facebook Modern Dads.

Susținători proiect: Lidl Romania, Nestlé, AQUA Carpatica.

Parteneri media: Itsy Bitsy, Qbebe & @Școala Părinților Responsabili, SfatulParintilor.ro, Copilul.ro, Revista Margot, Romaniapozitiva.ro, Celmaibuntata.ro, Jurnalulunuitata.ro, Suntpitic.ro, Noidoisibebe.ro, Unsoideblog, Aventuriincinci.ro, Supermamici.com, Solonaria.ro, AncaArau.ro, SebaBaby, Danapredu.com, Prescolar.ro, Povești din Bebelonia, BebeH.ro, Mamicazburatoare.ro, PlaYouth etc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.