Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluburi de conversaţie @ Cluj-Napoca

0

Asociaţia Dare to Dream, în colaborare cu Incubator 107 Cluj, organizeaza începând cu data de 2 martie 2015, un proiect multilingvistic: Cluburi de conversaţie în Cluj-Napoca, pentru limbile engleză, germană, franceză, spaniolă, portugheză, norvegiană şi rusă. Întâlnirile pentru fiecare din aceste limbi vor avea loc bilunar, seara de la ora 19:00 în locaţii care urmează să fie anunţate pe pagina oficială de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/convoclubcluj.

AFIS CLUBURI CONVERSATIE 2015

„Ne-am dorit un spaţiu informal în care tinerii care doresc să exerseze anumite limbi străine să poată face acest lucru frecvent. Am recrutat voluntari care vorbesc aceste limbi la nivel avansat şi vor fi facilitatori şi într-un fel vor coordona activitatea acestor cluburi de conversaţie. Chiar dacă ei vor da anumite direcţii generale şi vor ţine cont de anumite subiecte şi teme, fiecare grup în sine va fi liber să conducă discuţii la alegere, în limba specifică acelui club. Momentan locurile sunt limitate la 10 persoane pe grup, dar în măsura în care va exista interes, vom încerca să organizăm grupe noi sau chiar să adăugăm şi alte limbi în cadrul proiectului”, a declarat Iulia Dromereschi, voluntara care este iniţiatoarea acestui proiect.

Termenul limită pentru înscrierea în aceste grupuri este 28.02.2015 şi toate informaţiile suplimentare pot fi găsite pe pagina de Facebook a proiectului.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.