Campanie de (re)definire pentru Cluj

0
Ziarul Adevărul a dat startul pentru o campanie foarte interesantă! Un fel de leapşa despre un oraş. O campanie de (re)definire a Clujului ce presupune publicarea opiniilor locuitorilor oraşului cu privire la lucrurile bune, dar şi mai puţin bune din urbea lor. Mai jos este un fragment din articolul publicat de cluj.adevarul.ro
cluj.adevarul.ro începe o campanie de (re)definire a Clujului, cu lucrurile sale frumoase şi mai puţin frumoase, cu bunele şi relele sale.

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de clujeanul al cărui portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi, în „Adevărul de Seară”, ediţia de Cluj-Napoca.
Vasile Mârza a fost unul dintre cei mai talentaţi boxeri din Cluj-Napoca, care a pugilat în 254 de meciuri de-a lungul carierei, iar apoi a crescut generaţii de sportivi care au obţinut rezultate remarcabile. Clujul frumos. „Îmi plac foarte mult clădirile din zona centrală a oraşului. Este foarte greu să mai găseşti oraş în Europa care să aibă clădiri atât de vechi şi frumoase precum Clujul.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.