Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Angela Merkel va avea titlul de Doctor Honoris Causa de la Cluj-Napoca!

1

Angela Merkel este invitată in această primăvară la Universitatea „Babes-Bolyai”  din Cluj-Napoca, pentru a i se va decerna titlul de Doctor Honoris Causa! Rectorul UBB Cluj-Napoca, Andrei Marga a declarat că vizita va dura două zile şi va avea loc, in opinia sa, până în luna mai a acestui an.

„Doamna Angela Merkel este aşteptată din clipa în care Senatul (n.red. – Senatul UBB Cluj-Napoca) a luat decizia de a-i acorda titlul şi cu atât mai mult din clipa în care domnia sa a trimis scrisoarea de acceptare” a sups Marga, conform articolului publicat de ziarero.realitatea.net

“Programul Angelei Merkel a fost definitivat, urmează însă să fie stabilită data la care va avea loc vizita.Totul depinde de agenda domniei sale, dar şi de scena evenimentelor pe plan internaţional”, a declarat pentru Adevărul Cristina Nistor, purtătorul de cuvânt la UBB.

(foto Florin Ghinda, 2009)

cluj

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.