Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Adventure Fest Cheile Râșnoavei, 29-30 mai 2021

0

Încheiem luna mai cu multă poftă de aventură și timp petrecut în natură.

Hai și tu în weekendul 29-30 mai în Cheile Râșnoavei, unde te așteaptă un adevărat festival plin de adrenalină, unde îți vei crea multe amintiri de neuitat alături de prieteni și familie!

Te așteaptă tiroliană, pendul, rapel airsoft, paintball, tir cu arcul, ateliere Park Adventure, dar și un colț special dedicat copiilor, cu multe activități distractive și multe surprize pe care ți le vom dezvălui la fața locului!

Hai sa faci mișcare alături de noi într-un mod inedit!

Încearcă toate activitățile și bucură-te de fiecare experiență!

Evenimentul este organizat de Explore Link, în parteneriat cu PlaYouth și TeamLink!

Accesul la eveniment se face pe baza biletului de intrare în Cheile Râșnoavei, parte a Parcului Național Bucegi: GPS: 45.543, 25.521

Taxa se achită separat la intrarea în Parc.

Mai multe detalii legate de biletele pentru activitățile din festival sunt în evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/969362180467208 sau aici: https://www.entertix.ro/g/411/adventure-fest.html

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.