Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

10 cuvinte cu si despre Cristina Bazavan / invitatul TEDxSibiu

1

1. Te rugam sa ne spui ceva despre tine* in maximum 10 cuvinte.
Jurnalist entuziast, iubitor de arta, perseverent in propria-i disciplina.

2. Care este cea mai mare provocare in profesia ta?
Sa vad – spun – scriu adevarul!

3. Te rugam sa ne spui in cateva cuvinte de ce crezi ca oamenii ar fi bine sa vina la TEDx Sibiu?
Pentru inspiratie – experientele celorlalti pot fi o platforma pentru propriile descoperiri emotionale sau profesionale.

4. Te rugam sa ne spui intr-o propozitie viziunea ta despre viitor.
Viitorul va fi al comunitatilor mici care vor putea sa se sustina singure in interiorul globalizarii, respectindu-i regulile.

*Cristina Bazavan este redactorul sef la cea mai puternica revista de femei – Tabu – si invitat la TEDxSibiu in 29 octombrie 2010.

RomaniaPozitiva & TEDx Sibiu, octombrie 2010
(Multumim Bianca Grip si Cristina Bazavan!)
——
In 29 octombrie 2010, in cadrul Hotelului Ibis Sibiu va avea loc prima editie a evenimentului TEDxSibiu. In cadrul acestuia 8 speakeri din Sibiu si din intreaga tara vor adresa discursuri de 17 minute, in fata unei audiente selectate. Discursurile vor aborda idei si viziuni legate de subictul evenimentuilui “Cum poti dinamiza o comunitate prin exemplul personal de viata dinamica?”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Sincer nu stiu ce cauta aceasta d-ra, intr-un asemenea proiect! I-am retinut numele de cand a
    comentat spectacolul-capodopera FAUST in regia lui Silviu Purcarete, despre care spunea ca nu a inteles nimic si ca s-a simtit ca la Disneyland. Am s-o-ntreb personal.
    Mare e gradina lui Dumnezeu!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.