Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voyage, Voyage la Praga, marti 28 august cu Nadine Vladescu la Libraria Bastilia

0

Voyage, Voyage Praga, marti 28 august, de la ora 19 la Libraria Bastilia din Bucuresti. 

Invitatii serii sunt Laura Albulescu, redactor-sefla Editura Art, si Rene Kubasek, directorul Centrului Ceh din Bucuresti.

Subtema editiei este „Umorul”: absurd, negru, molipsitor!

Vorbim despre Praga si despre cartea lui Bohumil Hrabal, „L-am servit pe regele Angliei” si apoi ne uitam la „Czech Dream”, un documentar hilar care demonteaza iluziile comice ale consumerismului din Cehia.

Voyage, Voyage—Praga

La sfârșitul verii, când se-adună melancoliile, alungăm umorile cu… mult umor! Negru, absurd, viu și molipsitor! Ne plimbăm prin Praga de Aur, zâmbim subțire povestind pățaniile chelnerului norocos din L-am servit pe regele Angliei de Bohumil Hrabal și-apoi nu ne mai oprim din hohotit, urmărind un documentar-farsă despre iluziile comice ale societății de consum.

Dress code: Foarte casual, adică lejer și relaxat, ca pentru un atelier de râs. Zâmbiți, vă rog!

Cel mai larg zâmbet primește un premiu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.