Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vin premiat cu argint la un concurs international

1

Terra Romana Rose 2009 premiat cu argint la concursul international Le Mondial du Rose 2010

Cannes, Aprilie 2010 – Grupul de firme S.E.R.V.E. a obtinut medalia de argint pentru Terra Romana Rose 2009 la concursul international dedicat exclusiv vinurilor roze, Le Mondial du Rose 2010, ce a avut loc intre 24 si 26 aprilie la Cannes, Franta. Este singurul vin roze produs in Romania premiat la acest concurs.

Le Mondial du Rose este organizat anual la Cannes, Franta, de Uniunea Oenologilor din Franta, menit sa acorde vinurilor roze o atentie deosebita si sa evidentieze calitatea acestora. Premiile acordate sunt limitate la 30% din vinurile inscrise in concurs, in conformitate cu normele Organizatiei Internationale a Viei si Vinului (O.I.V.), diferentiind astfel vinurile foarte expresive si de o calitate exceptionala.

Terra Romana Rose 2009, elaborat din doua soiuri de prestigiu – Feteasca Neagra si Merlot – a fost distins cu medalia de argint la editia de anul acesta a concursului Le Mondial du Rose, fiind singurul vin roze din Romania medaliat la acest concurs international.

O lista completa a castigatorilor Le Mondial du Rose 2010 poate fi consultata pe site-ul oficial al concursului: www.mondial-du-rose.fr

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.