Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un nou parc in Craiova!

0

Veşti bune de la Craiova pentru iubitorii de parcuri, aer curat şi verde! Craiovenii o să aibă un nou parc!  O investiţie de peste 17 milioane de lei va transforma lunca Jiului într-un nou spaţiu de promenadă: Parcul Tineretului! Mai jos este un articol publicat în ziarul regional Gazeta de Sud (via Ştiri Locale).

craiova1Lunca Jiului devine Parcul Tineretului

„Noul parc din Lunca Jiului va fi inaugurat sub titulatura Parcul Tineretului, pe 24 octombrie, de Zilele Craiovei, a arătat ieri primarul Antonie Solomon! Acesta susţine că lucrările, în valoare de peste 17 milioane de lei, pot fi finalizate până atunci, mai ales că la inaugurare va fi invitat şi preşedintele Traian Băsescu. Parcul Lunca Jiului se întinde pe aproximativ 54 de hectare şi include terenuri de sport, fântâni arteziene, piaţete şi locuri de joacă.”

Pentru craioveni reamintim şi campania de branding. Informaţii despre această campanie precum şi un chestionar online sunt accesibile la  http://surveys.polldaddy.com/s/4A2B0955120E17D2/

(foto Florin Ghindă, Craiova, 2008)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.