Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ti-e dor sa mergi la liceu?

1

Anii de liceu sunt cei mai frumosi, iar o echipa de tineri deosebiti va invita din nou pe bancile scolii!
De ce sa veniti, Sambata 15 Mai la Liceul Lazar din capitala:

-pentru ca puteti participa la lectii de Romana, Matematica, Istorie, cu profesori si manuale pe bune, sa va amintiti de perioada liceului si sa fiti la curent cu
modul in care arata acum noile lectii si manuale.
-pentru ca prin implicarea voastra, puteti oferi o noua perspectiva unui tanar licean, curios de viitorul sau.
-pentru ca va puteti distra pe cinste!

CONEXIO reprezinta un proiect organizat de catre tineri elevi participanti la prgramul HOLA Bucuresti
Mai multe detalii, inclusiv informatii despre inscriere, aici.

Pe scurt, proiectul se desfasoara in perioada 15-22 mai. Dorim sa va avem ca participanti pentru a da unor elevi posibilitatea de a descoperi ce inseamna o zi obisnuita de munca din viata voastra, in dmeniul in care activati!  Va invitam la un schimb de experienta:

a) Liceenii au posibilitatea de a afla ce se intampla intr-o zi normala de cursuri a unui student sau intr-o zi de munca a unui angajat (15-22 Mai); astfel, va puteti implica in viitorul liceenilor, oferindu-le o sansa pe care probabil ca multi dintre noi nu am avut-o, dar cu siguranta ne-am fi dorit-o, sansa de a vedea detaliile din spatele imaginii carierei dorite.
b) Studentii si angajatii vor fi purtati in trecut, pentru o zi, in vremea liceului. Astfel, ei vor participa alaturi de liceeni la ore de dirigentie, romana, matematica, li se va preda, vor fi ascultati, vor putea sa le sufle colegilor mai putin pregatiti si vor fi notati pentru activitatea lor. (Sambata, 15 Mai)
Va asteptam!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Tweets that mention Ti-e dor sa mergi la liceu? | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.