Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Se cauta cei mai talentati Mentori, Traineri, Consilieri, Profesori si Psihologi pentru copiii cu abilitati inalte!

0

Vesti bune pentru romanii care cauta joburi in zona de educatie / trainining / psihologie! Primul Centru de Inovatie Didactica din Bucuresti cauta cei mai talentati Mentori, Traineri, Consilieri, Profesori si Psihologi pentru copiii cu abilitati inalte!

O oportunitate sa iti dezvolti cariera! Vino sa afli!

Raspunsul pozitiv pentru oricare dintre intrebari te recomanda pentru Centrul Multimedia de Inovatie Didactica, Str Pascani nr 6, din cadrul Scolii 155 “Preasfanta Fecioara Maria”, care isi va incepe activitatea in 13 Septembrie a.c. pentru 2 ani, pentru > 60 de copii 9-12 ani, identificati cu potential inalt printr-un Proiect Pilot de Testari la nivel international. O Scoala de Excelenta ii asteapta pe 30 de norocosi cu cele mai bune rezultate, si avem nevoie de tine ca sa le deschizi drumul spre vocatia personala!

* + Ai o metoda inovativa de predare?

* + Ai descoperit tehnologii didactice inovative si vrei sa le utilizezi in predare?

* + Ai studiat in strainatate?

* + Stii cum sa descoperi abilitatile copiilor, sa-i motivezi si sa le deschizi apetitul pentru cunoastere, pentru bucuria de a afla, de a se dezvolta, pentru gandirea complexa?

* + Iubesti sa lucrezi cu copiii si tot timpul te pasioneaza limitele cunoasterii in domeniul tau?

* + Ai expertiza intr-un arie precum – si vom da doar exemple: Gandire Laterala, Gandire Critica (Critical Thinking), Gandire Complexa, Creativitate, Matematica Intuitiva, Cum sa dezvolti gandirea independenta, Comunicare Non-violenta, Cum sa iti castigi increderea in tine, Gandire Pozitiva, Inteligenta Emotionala, Invatare prin Metafora, Dezvoltarea gandirii prin Muzica, Leadership, Project Management, Whole Brain Teaching, Wellbeing, Arta Dramatica, Dans, etc, etc

Mai multe informatii sunt pe site-ul giftededu.org

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.