Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Şah la Business începe sâmbătă, 9 aprilie 2011!

0

Mastermind Communications şi Oxygen Servicii vă invită să participaţi  la deschiderea celei de-a doua ediţii a turneului de şah destinat mediului de afaceri – ŞAH LA BUSINESS, sâmbătă, 9 aprilie, ora 9.30, Hotel Ramada Parc, Terra Grand Ballroom.  Evenimentul se va desfăşura în perioada 9-10 aprilie 2011 şi reuneşte pasionaţii de şah din mediul de afaceri, bănci, companii private și de stat.

Noutatea ediţiei curente este mini-turneul de juniori, format din copiii participanţilor adulţi, care se va desfăşura în paralel. Astfel, am reuşit să atragem copiii într-o competiţie care să le dezvolte capacitatea de analiză şi spiritul competiţional. Totodată aceştia vor avea posibilitatea să acumuleze un set de tehnici şi strategii de joc de la restul competitorilor înscrişi în concurs.

Competiţia se anunţă a fi una strânsă, dat fiind că s-au înscris echipe care doresc să-şi îmbunătăţească performanţele înregistrate anterior, dar şi echipe noi care mizează să ocupe un loc premiant.

Turneul se va încheia cu un meci demonstrativ între deţinătorul locului I la ediţia curentă şi Daniel Savin, director Ager, premiantul de la prima ediţie precedentă. Pe lângă acestea, echipa câştigătoare va juca un simultan cu Maestrul Internaţional în Şah,  Constantin Ionescu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.