Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ResUmE, discutii fata in fata cu oameni de HR / 27-29 martie 2012

0

Aflat la cea de-a opta editie, proiectul Asociatiei Studentesti DaAfaceri (DAfi) Bucuresti, ResUmE pastreaza traditia si vine  in intampinarea studentilor care doresc sa-si construiasca o cariera in domeniul resurselor umane.

Desfasurat pe parcursul a 3 zile (27-28-29 martie), ResUmE le va oferi studentilor participanti oportunitatea de a interactiona direct cu profesionisti din acest domeniu,  in cadrul departamentului de HR al Oracle Romania si in compania de consultanta in HR, Dr. Pendl &Dr. Piswanger Romania.

Prin valori precum implicare, profesionalism si pasiune pentru lucrul cu oamenii, ResUmE isi propune sa ofere unui numar de 15 studenti, o perspectiva asupra activitatii dintr-o agentie de HR, dar si dintr-un departament de Resurse Umane. Proiectul sustine participantii în dezvoltarea competentelor specifice unui specialist in resurse umane, o atenţie deosebită acordandu-se dezvoltarii abilitatilor practice.

Cei 15 studenti selectati vor fi impartiti in grupe de cate 5, urmand ca cel mai bun dintre ei sa fie premiat cu o saptamana de shadowing in cadrul Dr. Pendl &Dr. Piswanger Romania, unde va avea sansa sa-si dezvolte abilitatile si  sa intre in legatura cu oameni de succes din domeniul  HR.

Înscrierile se fac pe blogul evenimentului resume7.wordpress.com în perioada 12-16 martie 2012. Tot pe blog gasiti si mai multe detalii.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.