Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Planificarea atragerii de fonduri, invata cum se face!

0

Investeste o zi ca sa ai un plan realist, dar ambitios de atragere de fonduri pentru 2013 in organizatia ta. Daca ai deja un plan e o buna oportunitate sa primesti feedback si sa il imbunatatesti.

In prima parte a zilei, vei face o diagnoza a atragerii de fonduri in organizatia ta. Vei afla daca si ce oportunitati exista pecare nu le exploatezi, apoi vei analiza strategii de atragere de fonduri si vei vedea care se potriveste organizatiei tale in functie de diagnoza facuta.

Dupa pranz, vei elabora principalele obiective si activitati ale planului in functie de strategia aleasa. La finalul cursului vei avea un audit al activitatii de atragere de fonduri, vei avea definita o strategie cu obiective si activitati SMART.

Dupa ce te intorci acasa si iti finalizezi planul ai acces la o sesiune de consultanta prin
email/telefon/skype cu feedback pentru planul final.

 

asociatia pentru relatii comunitareCursul se adreseaza fundraiserilor care au experimentat metode de atragere de fonduri si au inteles importanta planificarii realiste si monitorizarea rezultatelor pe parcursul anului.

Cursul are loc in data de 14 februarie, in Bucuresti. Numarul de locuri este limitat la 10 organizatii. Din partea unei organziatii pot participa doi reprezentanti. Cursul va avea un numar maxim de 16 participanti.

Taxa de participare este de 100 de lei si acopera pauzele de cafea, materialele de curs si sesiunea de consultanta finala.

Pe scurt:
Curs: Planificarea atragerii de fonduri
Data: 14 februarie (9.30 am – 17.30 pm)
Locatie: Bucuresti (Orlando nr.4, Bucuresti, zona Piata Victoriei – sediul RAF)
Trainer: Catalin Gheorghe, director comunicare, ARC
Taxa: 100 ron
Termen limita inscrieri: 8 februarie
Inscriere:http://arcromania.ro/content

Detalii suplimentare: roxana@arcromania.ro

Daca nu ai aflat inca despre celelalte cursuri planificate de ARC in acest an, intra aici: 

arcromania.ro/content/ro/programe

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.