Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pădurea Copiilor – noi începuturi!

0

Dragi prieteni ai pădurii,

Programul Pădurea Copiilor a reușit să aducă suflarea verde a codrilor Vlăsiei pe 36 de hectare, în beneficiul a zeci de mii de oameni. În 2016, am devenit Asociația Pădurea Copiilor și te vrem alături pentru noi începuturi!

unnamed (1)

Anul acesta vom înființa încă 21 de hectare, din care primele 8,5 hectare de pădure vor prinde rădăcini cu ajutorul voluntarilor, în comuna Ariceștii Rahtivani, la doar 14 de km de Ploiești.

Perioada de plantare: 5 martie – 15 aprilie 2017

Alătură-te și tu misiunii noastre pentru un viitor mai verde și oferă-le angajaților tăi o experiență unică în inima naturii, redirecționând 20% din impozitul pe profit.

Scrie-ne pe adresa teodora.palarie@padureacopiilor.ro pentru detalii organizatorice și rezervarea zilei. Așteptăm răspunsurile voastre până pe 15 martie. Înscrierea se face în limita locurilor disponibile.

Hai cu echipa la o zi de mișcare în aer liber cu rezultate pe termen lung pentru mediu, dar și pentru oameni. Colaborați și vă distrați împreună, iar rezultatele muncii voastre vor fi mereu acolo! Începe primăvara cu energie și o faptă bună!

Vă așteptăm cu drag,

Echipa Pădurea Copiilor
Împreună creștem vlăstarii Vlăsiei!

***

PS: În fotografia de mai sus este pădurea de la Dragos-Vodă din județul Călarași. Proiectul a demarat în 2010 și a presupus 4 ani de îngrijiri până a ajuns la stadiul de masiv în 2014.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.