Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ora de Management: un proiect în care se învaţă business de la profesionişti

0

Facultatea de Management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative lansează Ora de Management, un proiect inedit adresat elevilor de liceu din clasele a XI-a şi a XII-a care urmăreşte să le ofere acestora o perspectivă realistă asupra oportunităţilor de carieră în management şi marketing.

Şirul lecţiilor deschise va debuta pe 5 februarie 2013, la Colegiul Naţional „Sfântul Sava”, avându-i ca invitaţi pe: Lucian Anghel, preşedintele consiliului de administraţie a Bursei de Valori Bucureşti şi director general al BCR Pensii, şi pe Florina Pînzaru, decanul Facultăţii de Management (SNSPA) şi specialist în marketing şi comunicare.

Pe o piaţă a muncii tot mai competitivă, tinerii au nevoie de consiliere pentru a lua o decizie informată în ceea ce priveşte cariera pe care o vor alege. Ora de Management răspunde acestei nevoi, punându-i pe tineri faţă în faţă cu specialişti în marketing şi management, care le vor dezvălui cele mai noi insight-uri din lumea de business.

ora de management

Proiectul se va derula anual şi constă într-un mix de prelegeri cu durata de 60 de minute, care vor avea formatul unor lecţii deschise şi în care se vor aborda subiecte de actualitate şi de interes. Pentru anul şcolar 2012-2013, proiectul lansează o ofertă de două prelegeri, ce pot fi susţinute la cerere în licee din Bucureşti şi din ţară: Business adevărat şi Brandurile tinerilor.

Alexandra Zbuchea, prodecan al facultății și coordonator al proiectului, declară:

Deși proiectul a fost recent lansat, suntem încântați că o serie de licee din București și din țară au solicitat deja echipei Ora de Management să țină prelegeri și pentru elevii lor. Ne bucurăm că avem astfel ocazia să cunoaștem mai bine pe viitorii noștri studenți, să aflăm ce interese au și poate aceștia vor să devină deja parte a numeroaselor proiecte studențești promovate de Facultatea de Management din SNSPA.

 

Proiectul este susținut de către BCR.

Mai multe informaţii despre proiectul Ora de management puteţi accesa pe site-ul www.orademanagement.ro

facultatea de management

————-

Facultatea de Management din cadrul SNSPA este una dintre cele mai dinamice instituții educaționale din țară. Misiunea sa este de a pregăti viitorii lideri din România, prin antrenarea lor în evenimente speciale, prin încurajarea implicării lor în proiecte din cele mai diverse, prin oferirea unor oportunități de a discuta și învăța de la cei mai buni profesioniști în domeniu.

———–

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.