Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Moda si Stil personal – Tendinte Primavara/Vara 2014

0

Daca te intereseaza moda, atunci ai deja cateva idei despre tendinte si despre felul in care ele se schimba de la un sezon la altul. Si, in acest caz, probabil ca te-ai intrebat care sunt trendurile majore pentru primavara/vara 2014, cine sunt designerii care le-au impus, cum s-au conturat ele si cum se vor traduce in magazine si in ceea ce vei purta.

Vogue_1950-240x250

Moda feminina capata in acest sezon un aer riguros, aproape masculin. Femeile devin adevarate printese razboinice, prin tinute inspirate de vestimentatii traditionale ale diverselor culturi. Arta invadeaza lumea modei pe toate fronturile, de la picturi delicate intruchipate de imprimeuri de efect, la sculpturi origami care transforma piese clasice de imbracaminte in structuri inovatoare. Volumele se schimba, accesoriile la fel. O noua avangarda incepe sa aiba un cuvant de spus in industrie, aducand un suflu revolutionar si facand lucrurile mult mai simpatice si mai curajoase.

De aceea va invitam la o discutie despre toate aceste lucruri, de la noile curente care domina creativitatea in materie de moda, la elementele esentiale care vor deveni ulterior copiate si purtate de toate fashionistele din lume. Vom discuta despre felul in care se nasc aceste tendinte, despre ciclicitatea lor, dar si despre acele personaje cheie din industrie care pot, dintr-o linie, sa schimbe pe ani buni de acum inainte felul in care merge moda

Evenimentul va continua cu o prezentare a principalelor tendinte care domina noul sezon, de la designerii care le-au propus pana la felurile in care trendurile au fost traduse si adaptate, chiar inainte de intrarea lor pe piata, de catremarile branduri de retail. Va urma un exercitiu practic despre interpretarea tendintelor prin prisma stilului personal, dar si o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Lector: Ioana Ulmeanu

Data: 6 Martie 2014; Ora: 19:00

Cost: 40 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 35 ron

Loc: restaurant Urbanesc, str. Pictor Stefan Luchian nr. 17 (intersectie cu str. Mantuleasa)

Va puteti inscrie la CONTACT@VICTORIEI.RO

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.