Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

MESAJUL TĂU – UNDE AJUNGE?

0

MESAJUL TĂU – UNDE AJUNGE?

 banner_abc_feb

ABC ANTREPRENORI – Sursa de inspirație pentru antreprenori vă invită pe 21 Februarie 2013, începând cu ora 18.30 în sala de conferințe Lyon a hotelului Novotel să continuăm evenimentele de networking antreprenorial, care vor aduce un plus business-ului vostru. Aici veți găsi oameni deschiși, experiențe unice și opinii diferite!

În cadrul evenimentului cu tema “MESAJUL TĂU – UNDE AJUNGE?” vă invităm alături de ANDREEA TEODORESCU – Managing Partner al STRATEGIS – companie de cercetare de piaţă, training şi consultanţă în strategie de marketing şi comunicare şi ALEXANDRU CIOCHIA – co-fondator și manager al LYNX RADIO & TV – prima media audio-vizuală comercială exclusiv online din Internetul românesc – să dezbatem ce mesaje trebuie să transmitem clienţilor noştri şi pe ce canale!

Cei doi ne vor prezenta aspecte teoretice și practice, studii de caz ce ne vor ajuta să dobândim deprinderi folositoare în cadrul procesului de comunicare.

Pentru că mizăm pe procesul de networking, vă propunem o pauză cu o durată de o oră pentru a îi cunoaște pe ceilalți participanți și a găsi printre aceștia potențiali parteneri și colaboratori.

Partenerii noștri ne vor fi, de asemenea, alături și vă vor invita să beneficiați de avantajele oferite, dar și de premiile din cadrul concursului tombolă.

Taxă de participare: 89 lei.

Înscrieri AICI!

Pe site-ul www.abcantrepenori.ro, dar si pagina de Facebook  – AbcAntreprenoriEvenimenteNetworking puteți fi la curent la toate noutățile legate de eveniment!

Contact AICI!

Petrescu Roxana – 0731.041.797

Niculescu Valentin – 0723.630.997

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.