Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Manager de Proiect cu experienta pe proiecte socio-educationale sau facilitare comunitara / Aplica pana in 14 ianuarie 2011!

0

Motivul pentru care am decis sa publicam pe site-ul RomaniaPozitiva acest anunt de angajare este legat de una din cerintele postului: „experienta de 3 ani in managementul de proiecte socio-educationale sau facilitare comunitara”. De ce? Pentru ca credem ca tu s-ar putea sa ai inclinatie spre aceste subiecte socio-educationale. De ce? Pentru ca avem multe articole cu impact pozitiv pe aceste subiecte pe site-ul nostru.

Fundatia Soros Romania angajeaza Manager de Proiect

Locul de desfasurare a activitatii: Bucuresti.
Tipul contractului: full-time.

Principalele atributii si responsabilitati ale postului:
– Coordonarea implementarii, monitorizarii si raportarii in cadrul proiectului;
– Gestionarea resurselor operationale pentru proiect;
– Managementul echipei de proiect;
– Responsabil de relatia cu autoritatea de management.

Cerinte si conditii ale postului:
– studii superioare;
– expertiza demonstrabila in managementul de proiecte POSDRU.
– experienta de 3 ani in managementul de proiecte socio-educationale sau
facilitare comunitara;
– disponibilitate la deplasari – pentru realizarea activitatilor din
cadrul proiectului si pentru activitati de monitorizare- evaluare;
– cunostinte de limba engleza;
– adaptare la sarcini de lucru flexibile;
– spirit de echipa si initiativa, atitudine pozitiva.

Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV in format European, impreuna cu o scrisoare de intentie, pe adresa jobs@soros.ro, cu mentiunea Manager de Proiect, pana la data de 14 ianuarie 2011.

Scrisoarea de intentie va include numele si detaliile de contact a cel putin doua persoane care pot fi contactate pentru referinte.

Numai candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati.

Politica de personal a Fundatiei Soros Romania este de a nu discrimina nici o persoana pe criterii de nationalitate, rasa, etnie, religie sau credinta, sex, varsta, dizabilitate, orientare sexuala, orientare politica, statut social sau pe baza oricarui alt criteriu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.