Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Intercultural Dances, cel mai bun mod de a-ti petrece sfarsitul verii

0

Intre 15 august si 12 septembrie AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri, lanseaza cel mai nou proiect dedicat studentilor si elevilor de liceu: programul de dansuri interculturale. Tinerii pasionati in egala masura de dans si de interculturalism, care isi doresc sa traiasca o experienta culturala inedita sunt invitati sa se inscrie, pana pe data de 7 august, pe site-ul www.aiesecbucharest.ro .

Scopul proiectului este acela de a incuraja tinerii sa isi largeasca orizontul cultural prin intermediul unor mijloace inovative si al unui mediu de invatare divers si dinamic.

Pe parcursul a noua sedinte tinute in doua sali de dans din Bucuresti- Cara Dans respectiv AyA Tango- participantii vor interactiona cu sase traineri internationali din Rusia, China si Egipt. Impartita in doua sectiuni- o ora cursuri de dans, o ora cursuri de limba- fiecare sedinta le va da ocazia tinerilor sa invete cate putin din cultura fiecarei tari. Mai mult decat atat, participantii vor avea posibilitatea de a-si insusi cateva cuvinte de baza in rusa, chineza sau egipteana.

De doua ori pe saptamana Irene Kaldas, Mohamed Hesham, Bulanova Yana, Julia Nikolaeva, Chi Yue si Anqi Bao vor impartasi cu tinerii romani pasiunea pentru dans, aducand in acelasi timp in fata lor traditiile tarilor pe care le reprezinta.

La sfarsitul proiectului participantii vor avea de asemenea ocazia sa puna in practica toate lucrurile invatate intr-un spectacol organizat de AIESEC Bucuresti. Aventura culturala la care au vor fi luat parte se va dovedi in aceste conditii completa, punandu-le la incercare creativitatea si provocandu-i sa isi dezvolte aptitudini neexploatate poate pana atunci.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare

inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de internshipuri globale, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 de ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.