Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

În Noaptea Muzeelor, Readers Café se mută la Biblioteca Centrală Universitară

0

Între 14 şi 15 mai, Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” se înscrie în premieră în itinerariul cultural al Nopţii Muzeelor. Cu această ocazie, bistro-ul Readers Café se va muta în cadrul acestei clădiri, creând un spaţiu care va reda fidel  atmosfera localului.

“Toţi cei care ne-au trecut pragul au apreciat locul de lectură pe care îl avem şi s-au bucurat de cărţile bune pe care le-au găsit în biblioteca noastră. Astfel, datorită legăturii strânse pe care Readers Café o are cu lumea cărţilor ideea de a ne implica în proiectul BCU a venit natural.”, a spus Cristina Nicolaescu, Managing Partner Readers Café.

De amenajarea spaţiului Readers Café din interiorul Bibliotecii se vor ocupa chiar arhitecţii care au creat bistro-ul Readers Café: “Vizitatorii care vor trece prin colţişorul nostru vor descoperi sau vor recunoaşte atmosfera unică din Readers Café împreună cu elementele sale definitorii precum fotoliul Hello realizat de designerul Flemming pentru Kylie Minogue.”, a declarat Liliana Ghiţău, Managing Partner Readers Café.

În spaţiul dedicat bistroului Readers Café vizitatorii îi vor putea asculta live pe Doriana Tudoran (voce), Munteanu Ştefan (saxofon) şi Burcă Alexandru (pian) şi se vor delecta cu prăjiturile preparate de Readers Café: “Dulciurile noastre sunt “vedetele” meniului Readers Café. Am vrut să le aducem la Noaptea Muzeelor pentru un plus de energie, de care vizitatorii sigur vor avea nevoie. Va fi totuşi o noapte lungă.”, a spus Anca Mitu, Managing Partner Readers Café.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.