Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Fiii satului” la Clubul Taranului – joi, 29 septembrie, de la ora 19.30

0

Esti fiu al satului? Care sat si ce anume te face sa simti ca-i apartii? Ai prieteni sau rude la sat? Intreaba-i si pe ei ce-i leaga de satul lor!

Vino alaturi de noi la Clubul Taranului (Bucuresti, incinta Muzeului Taranului Roman), joi, 29 septembrie, de la ora 19.30 si ai putea descoperi ce se intampla chiar in satul tau, sau in sate invecinate. Adu-ti si prieteni si colegi alaturi de tine!

Este un eveniment de tip cocktail oferit oamenilor din mediul de afaceri si nu numai, cu scopul strangerii de fonduri pentru oameni din mediul rural care cred in puterile lor de a-si schimba viata proprie si pe cea a comunitatilor din care fac parte.

Melania Medeleanu va fi gazda acestei seri, pentru care Fundatia PACT si prietenii sai, intre care actorul Mihai Malaimare impreuna cu trupa teatrului MASCA si trupa muzicala Tonica Quartet, au pregatit un program deosebit, care va fi intregit de savurarea vinului casei, muzica buna si secvente de teatru de calitate, expozitie de fotografie si arta plastica apartinand unor artisti consacrati, licitatie distractiva de obiecte donate de oameni talentati si generosi si multe alte surprize de amuzament inedit.

La eveniment vor participa fii ai satului, oameni care, sustinuti de noi, au schimbat comunitatea in care traiesc, alaturi de reprezentanti ai mediului de afaceri, parteneri si finantatori ai Fundatiei PACT si alti invitati dornici sa contribuie la dezvoltarea comunitatilor rurale din Romania.

De mai bine de 6 ani de zile, Fundatia PACT lucreaza pentru a ajuta la dezvoltarea comunitatilor rurale, lucrand cu acei oameni care inteleg sa se ajute singuri si oferindu-le instruire, consultanta si mici sume de bani pentru proiectele pe care isi propun sa le realizeze ei insisi.

Pentru noi, sa raspandim vestea ca si in satul romanesc lucrurile se dezvolta intr-un mod autentic si sanatos este foarte important. De aceea, cautam sprijinul acelor persoane si organizatii/companii/firme/institutii care vad valoarea adaugata in a ne sustine in demersurile noastre dedicate proiectelor de dezvoltare comunitara din satele unde lucram.

Te invitam sa te alaturi personal acestei initiative de strangere de fonduri si sa ii cunosti pe cativa dintre cei care cu cate 4500 RON (suma oferita de noi pentru proiecte comunitare) au reusit sa inceapa afaceri comunitare, sa construiasca locuri de joaca, sa sape fantani sau sa renoveze dispensare si biblioteci!

Iar intrucat evenimentul este dedicat oamenilor din mediul de afaceri si ofera momente interesante de socializare si networking, cu siguranta vei cunoaste multi oameni interesanti.

Daca iti vei invita prietenii si colegii la aceasta seara de „cake & wine”, acest lucru ne-ar bucura. Iar daca faci parte dintr-o firma/companie care ar decide fie sa cumpere bilete pentru angajati, fie sa sponsorizeze evenimentul cumparand un tablou creat de unul dintre artistii care ne-au donat lucrarile lor, ne-ar ajuta extrem de mult.

Iti prezentam Catalogul Licitatiei de Arta cuprinzand opere de arta donate de pictori consacrati, expozanti si in cadrul evenimentului, in speranta ca acestea vor inspira in vederea prelicitatiei care are loc in perioada dinaintea evenimentului. Catalogul contine informatii despre artisti, operele pe care le-au donat si preturile de pornire. Castigatorii prelicitatiei vor fi anuntati in cadrul evenimentului. Sumele obtinute vor constitui obiectul unui contract de sponsorizare (in cazul companiilor), respectiv act de donatie (pentru indivizi).

Toti banii stransi cu ocazia acestui eveniment vor fi folositi de Fundatia PACT pentru sustinerea de proiecte in spiritul satului romanesc, gandite si realizate de localnici, cu sprijinul nostru. Biletul de intrare costa 30 RON (dai un leu, dar stii ca/ce face!) si in plus avem si tombola cu premii.

Contributia personala sau a companiei va fi facuta cunoscuta in cadrul evenimentului, in mass media si pe toate canalele de comunicare ale Fundatiei PACT, ca sprijin pentru proiecte comunitare si de antreprenoriat social sau cultural ale grupurilor de cetateni din comunitatile rurale din sudul tarii.

Biletele vi le putem inmana fie personal, la cerere, fie le veti putea achiziţiona direct de la locaţia evenimentului (Clubul Ţăranului), in ziua cu pricina, la sosire. Plata individuala se va face cash, iar noi vom elibera chitanta. In cazul in care o companie/firma doreste sa achizitioneze bilete pentru angajati, avem pregatit contract de sponsorizare.

In plus, pentru donatii si sponsorizari prin ordin de plata bancara sau depuneri de numerar, Fundatia PACT a deschis un cont dedicat la BANC POST Universitate: RO24BPOS70606197144RON0P (atentie, „zero” si „P” la final), CUI 18583918.

Avem si o facilitate de donatii online pe website-ul propriu.

Asadar, daca pur si simplu vrei sa cunosti alti oameni ca tine, sa va distrati impreuna, sa interactionati cu artisti cunoscuti, sa savurati un vin bun de casa si alte produse traditionale, sa va bucurati de muzica buna, sa admirati expozitia de fotografie si pictura si sa participati la o licitatie distractiva, atunci da-ne un semn de confirmare a participarii, cu mentiunea numarului de bilete pe care vrei sa le achizitionezi, ca si interesul pentru prelicitatia de opere de arta, pana la 27 septembrie 2011.

Te poti inscrie direct la pagina evenimentului facut de noi pe Facebook, iar pe pagina noastra de Facebook postam in fiecare zi cate un obiect si povestea lui, dintre cele care vor fi licitate in cadrul evenimentului.


Despre autor

avatar

Fundația PACT lucrează direct cu oamenii care trăiesc în zonele rurale şi oraşele mici din sudul României, pentru a crea structuri ale societăţii civile de tipul organizaţiilor comunitare, pe care le sprijină pentru a fi active, eficiente şi eficace, sustenabile şi vizibile în regiunea lor. Viziunea Fundației este ca un număr cât mai mare de oameni din mediul rural și mic urban să fie activi la nivel local, să găsească soluții pentru problemele cu care se confruntă comunitatea în care locuiesc, să contribuie direct la dezvoltarea economică și socială proprie și a localității de care aparțin. Astfel, prin programele și proiectele derulate, Fundația PACT identifică oamenii cu inițiativă din comunitățile din sudul României și îi sprijină cu resurse și informații pentru a dezvolta proiecte relevante în comunitățile lor.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.