Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expozitia internationala de francize si branding / Bucuresti 20 – 22 mai 2010

1

JCI Bucuresti va invita la IFBE, 20-22 mai 2010

Ca urmare a parteneriatului dintre JCI Bucuresti si Asociatia Romana a Francizei, va invitam la expozitia internationala de francize si branding – IFBE 2010, care se va desfasura in perioada 20 – 22 mai 2010 la World Trade Plaza Bucuresti.

INTERNATIONAL FRANCHISE & BRANDING EXHIBITION are ca scop imbunatatirea pietei autohtone de francize, dar si o mai buna conectare cu piata  internationala, reunind expozanti din diferite tari ale UE. IFBE este singura expozitie din regiune care ofera posibilitatea expozantilor de a interactiona cu oameni de afaceri, investitori si antreprenori din Romania, dar si de a intra in contact cu reprezentanti ai mass-media de business.

In ceea ce-i priveste pe vizitatori, acestia vor avea ocazia sa se informeze direct de la sursa si sa isi aleaga franciza potrivita in functie de buget si competente.  Francizorii internationali prezenti la IFBE 2010 vor avea sansa sa cunoasca indeaproape regiunea Balcanica si a Marii Negre – zona aflata in plina dezvoltare, dar si un loc ideal pentru a-si lansa si extinde conceptele de franciza.

De asemenea, va invitam pe data de 20 mai, la sala Seul Mexico din cadrul World Trade Plaza, la gala Asociatiei Romane de Franciza.

Programul detaliat este accesibil pe jcibucuresti.ro sau pe www.ifbe.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.