E vară, haideţi să ne jucăm frumos!

0

Grădiniţa Maya Montessori iniţiază pentru prima dată „Montessori Summer School” – două ateliere de vară recomandate copiilor cu vârste între 3 şi 12 ani.

În perioada 1 – 31 august, atelierele se vor derula pe parcursul a 10 zile lucrătoare şi cuprind cursuri de limba engleză (grupa engleză intensiv) şi/sau limba germană (grupa germană intensiv), cursuri de desen şi creaţie hand-made, precum şi ore de actorie, coregrafie şi muzică.  „Montessori Summer School” se va desfăşura la sediul grădiniţei Maya Montessori din Braşov, str. Lungă nr. 137.

Atelierele de creaţie hand-made se vor desfăşura sub îndrumarea unor  meşteri populari, care îi vor ajuta pe copii să deprindă tehnici de lucru, îi vor familiariza cu istorioare atractive despre meşteşuguri şi simbolistica folosită.  Fiecare atelier se va încheia cu un carnaval şi o paradă a costumelor confecţionate de copii din materiale reciclate. Micii cursanţi vor primi diplome care atestă participarea la diverse acţiuni de voluntariat.

Ateliere şcolii de vară sunt planificate în următoarele perioade:

  • seria I (2 grupe a câte 10 participanţi): 5-10 august 2012
  • seria II (2 grupe a câte 10 participanţi): 19-31 august 2012

Atelierele se desfăşoară zilnic, în intervalul orar 9.00 şi 17.00, pe durata a 10 zile.

Activităţiile atelierelor se vor derula doar în condiţiile în care se înscriu minim 9 copii. Copiii care vor aduce un prieten, beneficiază de o reducere de 10%.

Informaţii suplimentare şi înscrieri la telefon 0721.291.851 (între orele 9.00-18.00, de luni până vineri).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.