Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Duminica, 8 mai 2011, ora 11 are loc concertul educativ „Europa si muzica ei”

0

„Clasic e Fantastic”, duminica, 8 mai 2011, ora 11 

 

Duminica, 8 mai 2011, ora 11 are loc concertul educativ „Europa si muzica ei”, organizat la Ateneul Roman de Filarmonica „George Enescu”. Concertul face parte din seria spectacolelor „Clasic e Fantastic”, cel mai amplu proiect educational de muzica clasica destinat copiilor si tinerilor, al carui obiectiv este sa aduca in salile de spectacol ale Ateneului si Conservatorului peste 10.000 de copii si tineri. Proiectul este finantat din surse private si asigura tinerilor accesul liber in salile de spectacol.

Sub bagheta dirijorului Orchestrei Filarmonicii George Enescu, Ilarion Ionescu-Galati, duminica vor urca pe scena mezzosoprana Sorana Negrea, balerinii Laura Blica si Vlad Toader si Corul de copii Mark Twain International School.

„Proiectul „Clasic e Fantastic” a fost gandit pentru copiii si tinerii care au nevoie acum, mai mult ca oricand, de repere. Este o initiativa pentru generatia tanara, care poate sa regaseasca, intr-un mod deosebit de placut, valorile esentiale si sa invete sa pretuiasca adevarata cultura. Sprijin cu mare drag acest proiect, unul dintre putinele care readuc in actualitate valorile ce stau la baza unei societati sanatoase, si cred in potentialul sau educativ. Asteptam asadar copiii si tinerii in salile de spectacol ale Ateneului Roman, pentru a lua parte la o experienta inedita si profunda, care le va deschide noi orizonturi de cunoastere. Spectacolul din 8 mai – „Europa si muzica ei”, le va permite sa realizeze o calatorie muzicala prin Europa si sa faca astfel cunostinta cu dansul slav, cantecelespaniole, mazurca, polca si dansul norvegian.” (Aliz Kosza, sponsor al evenimentului, Director General Fabryo).
„Europa si muzica ei”- face parte din categoria Educative Mari a proiectului „Clasic e Fantastic ” (se adreseaza tinerilor de 11-20 de ani) si ca reprezinta o calatorie muzicala prin Europa.
PS: Multumim Anca pentru informatie!
foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.