Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dezbatere despre Bucureşti. Perspective ideale / 16 noiembrie 2012

0

Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate-ARCEN împreună cu Editura Humanitas vă aşteaptă vineri, 16 noiembrie 2012, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, unde va avea loc o dezbatere despre Bucureşti şi vernisajul expoziţiei foto Radu Sandovici, prilejuite de apariţia celor două volume ale cărţii „Case şi oameni din Bucureşti” de Andrei Pippidi.

Invitaţii serii sunt Andrei Pippidi, Radu Sandovici, Gabriel Liiceanu şi preşedintele ARCEN, Edmond Niculuşcă.

Având ca punct de plecare cartea istoricului Andrei Pippidi şi imaginile realizate de urbanistul Radu Sandovici, se vor purta discuţii despre transformarea Bucureştiului din ultimii 50 de ani care a dus la mutilarea oraşului.

Editura Humanitas şi ARCEN propun o discuţie liberă între participanţi, invitaţi şi voluntarii ARCEN despre cum a ajuns Bucureştiul să fie un oraş neiubit de majoritatea locuitorilor lui.

Evenimentul va aduce în prim-plan perspective pentru Bucureşti în următorii 50 de ani, propuneri de proiecte care au ca obiectiv salvarea memoriei oraşului, poveşti despre străzi şi case vechi.

Voluntarii ARCEN au pregătit o serie de întrebări şi observaţii asupra vieţii oraşului.

Evenimentul „Dezbatere despre Bucuresti. Perspective ideale” face parte din Proiectul ARCEN „Educaţie pentru Bucureşti”, un proiect demarat din dragoste pentru oraş şi pentru locuitorii lui.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.