Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

De Mărţişor, vă invităm La Terra Park – Târgul micilor meşteşugari şi antreprenori CONIL / sâmbătă, 23 februarie 2013

0

Va invităm cu drag să sărbătorim împreună venirea primaverii și a Mărțișorului!

CE, UNDE, CÂND?

Sâmbătă, 23 februarie 2013, în intervalul 10.00-14.00, în super-parcul de distracții TERRA PARK  (zona Drumul Taberei – Afi Palace Cotroceni), Asociația CONIL organizează TÂRGUL MICILOR MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI CONIL, eveniment deja tradițional, ajuns la cea de a IV-a ediție.

 afis targ martisor

CINE?

Invitația se adresează tuturor grădinițelor bucureștene, precum și cluburilor de activități educaționale pentru copii, care doresc să promoveze și să comercializeze lucrarile celor mici într-un cadru inedit și atractiv.

Aceștia se vor transforma pentru o zi în mici intreprinzători – vor vinde diverse obiecte cu tematica Mărțișorului, meșterite chiar de ei la orele de activități din grădiniță: felicitări, mărțișoare, tablouri 3D, decorațiuni hand-made s.a.

Sunt invitați, desigur, toți copiii dornici de distracție: partenerul evenimentului, TERRA PARK, pune la dispoziție parcul și atracțiile sale cu intrare gratuită pentru toti participanții la târg – copii, părinți, cadre didactice, alți însoțitori.

Pentru doritori, TERRA PARK are și o ofertă speciala, valabilă doar în ziua evenimentului: carduri de acces cu discount de 60%, valabile pentru un tur complet la toate jocurile din interior (30 lei/card, în loc de 68 lei / card prețul standard)!

 

TÂRGUL MICILOR MEȘTEȘUGARI ȘI ANTREPRENORI CONIL – editia a IV-a înseamnă pentru copii: distracție, afirmarea talentelor artistice, concurs cu premii pentru cel mai frumos stand sau pentru grădinița cu cele mai multe vânzări, încurajarea  spiritului antreprenorial, dezvoltarea capacității de comunicare și de lucru în echipă, stabilirea de relații de prietenie.

asociatia conil

Lucrările vor fi negociate și vândute chiar de către copii, părinților și publicului larg, iar încasările vor fi folosite astfel: un procent de 50% va reveni instituției participante, iar restul de 50% din suma va fi donat Asociației CONIL.

Astfel, copiii nu numai că se vor distra, dar vor avea ocazia să-și arate generozitatea: donația către Asociația CONIL va susține o parte din  activitățile din cadrul cursurilor gratuite de weekend în beneficiul copiiilor cu nevoi speciale și al celor din medii defavorizate.

 

Detalii despre eveniment, înscriere și participare sunt disponibile pe site-ulasociatiaconil.wordpress.com sau pe Facebook, la adresa facebook.com/ConilKindergarten.

 

Înscrierile se pot face până la data de 18 februarie, persoană de contact:

Iuliana Berca – Coordonator proiecte Asociația CONIL

Tel: 0766.08.55.44

Email: office@asociatiaconil.ro

———

Imagini sugestive de arhivă cu ediția 2012 a Târgului, desfășurat la COCOR Store București:

youtube.com/watch?v=qmdcImXkNY0&list=HL1359973931&feature=mh_lolz

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.