Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cursuri de actorie: un nou sezon de emoţii, jocuri şi spectacol cu Teen Media Academy

0

Un nou sezon de emoţii, jocuri şi spectacol cu Teen Media Academy

Toamna vă aduce un nou sezon de emoţii, jocuri şi spectacol. Teen Media Academy împreună cu Asociaţia Culturală „În Culise” vă invită ca din luna Septembrie să veniţi la cursurile de actorie organizate în casa de pe Ştefan Mihăileanu.

Dacă vrei să te faci actor, Teen Media te ajută să faci primii paşi. Dacă pur şi simplu vrei să faci ceva neobişnuit, să ieşi din rutină.. trebuie să încerci cursurile de actorie – îţi vor da încredere, te vor ajuta să te descoperi şi îţi vei folosi timpul liber în cel mai util mod cu putinţă – dezvoltându-ţi propria persoană. Avantajele sunt destule – câştigi atenţie, concentrare, sporesc capacitatea de a comunica la şcoală sau la locul de muncă, te ajută să cunoşti oameni cu aceleaşi pasiuni. Prin cursul de actorie descoperi o formă de divertisment de calitate şi o experienţă unică.

Cursurile de actorie Teen Media oferă un program intensiv de pregătire în arta actorului, arta spectacolului de teatru, arta spectacolului de film şi televiziune. Profesorii noştri sunt actori cu experienţă în teatru, film şi televiziune care îşi pun tot sufletul în atelierele de actorie. Cursul se va desfăşura după o programă concepută de profesorii noştri în urma experienţei dobândite din activităţile cu începători, dar este adaptabilă în funcţie de dorinţele cursanţilor.

Casa din Ştefan Mihăileanu este deschisă pentru cei care îşi doresc să mai bifeze o căsuţă din lista vieţii cu experienţe de neuitat.

Luna Septembrie deschide sezonul pentru noile cursuri de actorie organizate de Teen Media Academy. Mai multe informaţii despre cursuri şi despre înscrieri găsiţi de www.teenmedia.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.