Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Copiii de la Tabara de Tenis vor merge la Cupa Davis din Bucuresti!

1

In acest sezon in cadrul proiectului TABARA de TENIS vor fi initiati in tenis 200 de copii, iar pentru a le arata modele reale de urmat (altele decat cele ce apar la emisiunile de monden) am hotarat ca tuturor copiilor initiati sa le facilitam accesul la Cupa Davis din septembrie. Vom fi veseli dar nu galagiosi, vom aplauda si vom lua autografe de la CAMPIONI pentru VIITORI CAMPIONI.

TABARA de TENIS

Durata taberei 7 zile. Varsta participantilor: 7 ani – 14 ani, grupati functie de varste dar si de abilitatile sportive pe 4 nivele. Pe fiecare serie se vor face mai multe grupe de antrenament cu cate 4 – 8 copii, fiecare grupa avand 1 sau 2 antrenori.

Antrenamanetele de tenis sunt dimineata (9:00 – 10:30) si seara (17:30 – 19) de luni pana vineri.
In afara antrenamentelor de tenis, restul programului este alocat jocurilor prin care participantii se vor distra, dar si vor invata sa se comporte ca viitori campioni:
– sa comunice mai bine;
– sa socializeze mai usor;
– sa-si prezinte ideile
– sa fie ordonati
– sa fie puctuali

Pe toata durata taberei avem asigurata non stop asistenta medicala de specialitate, securitatea alimentara este garantata si urmarita atent de personal specializat, iar toate activitatile sunt supravegheate de animatori cu experienta.

Mai multe informatii pe tabaradetenis.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.