Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Confruntarea Greilor – rezultat final

0

Confruntarea Greilor a adus sâmbătă în Sala Rapid multă bună dispoziție, multe personalități, multă dorință de a sprijini inițiativele tinerilor.

 

Confruntarea Greilor a însemnat un meci demonstrativ de baschet între două echipe de liceeni, formate în jurul lui Mircea Badea și Victor Ciutacu.

Alături de cei doi, au intrat în teren personalități ale vieții publice și sportive românești: Octavian Bellu, Carmen Tocală, Horea Păun, Ionuț Drăgușin, Victor Ponta. Iar din tribune au fost susținuți de Elisabeta Lipă, Silvia Stroescu, Monica Roșu, Marian Drăgulescu, Camelia Potec, Otilia Bădescu, Sorin Matei, Monica Iagăr, Gabriela Szabo, Zsolt Gyöngyösi, Camelia Potec, Nicu Bănicioiu, Vali Caciureac și mulți alții.

Peste 900 de persoane au fost prezente în Sala Rapid, creând o atmosferă excelentă, gazda evenimentului fiind Răzvan Popescu (Radio ZU).

Pe parcursul celor 4 sferturi de joc, cele două echipe s-au luptat pentru titlul de “Cea mai GREA ECHIPĂ”, în timp ce în tribune publicul își juca rolul pentru a desemna “Cea mai SUSȚINUTĂ ECHIPĂ”, putând face donații pentru echipa favorită în urnele care circulau prin sală.

Scorul pe teren a fost de 61 – 60 pentru echipa lui Victor Ciutacu, în schimb ce la urne scorul a fost de 2.285 lei la 2.390 lei în favoarea echipei lui Mircea Badea.

Ambele echipe au primit o cupă pentru Cea mai GREA ECHIPĂ, iar echipa lui Mircea Badea a primit cupa pentru Cea mai SUSȚINUTĂ ECHIPĂ.

Confruntarea Greilor

Federația Română de Baschet (FRB), prin Carmen Tocală, a primit Cupa YouthBank, pentru sprijinul acordat în cadrul evenimentului. FRB a oferit echipamentele de joc, peste 50 de mingi de baschet, dăruite publicului, și a fost alături de echipa YB în organizarea evenimentului.

În timpul evenimentului, spectatorii au putut să se înscrie la o tombolă cu premii oferite de către Dream Sport (mingea de baschet cu care s-a jucat partida Confruntarea Greilor și două vouchere în valoare de câte 100 lei, valabile în rețeaua de magazine Dream Sport).

În urma acestui meci demonstrativ s-au strâns 18.875 lei (din urne de donații, bilete vândute și sponsorizări), iar pentru susținerea programului YouthBank și a proiectelor inițiate și implementate de către liceenii bucureșteni vor fi redirecționați 15.510 lei, diferența fiind contravaloarea cheltuielilor de organizare a evenimentului.

———-

Asociația pentru Relaţii Comunitare a inițiat în România în anul 2006 programul YouthBank și coordonează o rețea națională de parteneri dedicați dezvoltării locale a programului, pornind de la un set comun de principii și standarde. În prezent, programul se derulează în: Alba Iulia, Baraolt, București, Cluj-Napoca, Iași, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Timișoara și Tîrgu-Mureș.

Programul a câștigat titlul de “Cel mai bun proiect educațional al anului 2010” la Gala Premiilor în Educație și Premiul pentru „Cel mai bun proiect de voluntariat în domeniul tineret” la Gala Voluntariatului în 2011.

Mai multe despre programul și activitățile echipei YouthBank găsiți pe site-ul www.youthbank.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.