Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Caravana merge mai departe! PATRIR vă invită să vizitaţi Caravana GlocalTour, o expoziţie multimedia pe roţi!

0
Vă invităm să vizitați expoziția mobilă GlocalTour, care tocmai a ajuns în București!

Caravana GlocalTour poate fi vizitată în parcarea principală a Plaza Romania, de marți până duminică, între orele 11:00-19:00, până în data de 31 octombrie.

Vizitarea expoziției este gratuită!

Ce este Caravana GlocalTour?

Caravana GlocalTour (Global + Local= Glocal) transpune ideile locale la nivel global, într-o manieră inovativă și interactivă: o expoziție multimedia aflată într-un camion ce face un turneu al Educației pentru Dezvoltare prin România.

Camionul Glocal este unul neconvențional – împărţit în 4 săli mici şi 1 spaţiu central deschis, conține terminale electronice, echipamente multimedia, obiecte de expoziție din țările din Sudul Global, idei ale elevilor şi profesorilor transpuse în reviste, jocuri, un e-book cu lecţii globale, afișe, filme. Datorită instrumentelor audiovizuale moderne – touch screens, track-uri audio, hărți interactive și jocuri – fiecare vizitator va avea oportunitatea de a afla poveștile extraordinare ale unor oameni din Africa, America de Sud, dar și exemple de succese locale. Expoziţia este ghidată virtual de tineri din ţările în curs de dezvoltare, care vor explica impactul personal al problemelor globale.

Cine poate vizita această expoziție?

Oricine! Atât grupurile organizate, cât și vizitatorii individuali sunt bineveniți, iar intrarea este liberă. Caravana este deschisă în intervalul orar 11:00-19:00, de marți până duminică. Vizita durează aproximativ 30 de minute și permite accesul a 20 de persoane în același timp.

Grupurile organizate care doresc să viziteze expoziția GlocalTour vor trebui să se programeze la numărul de telefon 0755.036.558 sau să completeze un formular de înscriere care se găsește pe site-ul www.glocaltour.org

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.