Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cafea cu aromă de …cultură la MNIR

0

Nu ştii ce să faci în weekend? Muzeul Naţional de Istorie a României (Calea Victoriei 12) te invită în perioada 30 septembrie – 2 octombrie, să-ţi petreci timpul într-o atmosferă destinsă, ascultând muzică bună, poezii şi savurând o băutură aromată, în compania selectă a artişilor ICon Arts!

Prin Întâlnirile ICon Arts, propunem un mix de evenimente itinerante ce se va derula în perioada 30 septembrie – 19 noiembrie 2011) în București, Iași, Târgu Mureș, Cluj și Sibiu, promovând cei mai talentați participanți ai Academiei ICon Arts – Sibiu din vara 2011, prin recitaluri de muzică clasică, jazz și poezie și printr-o expoziție cu cele mai reușite creații ale clasei fotografului Cornel Lazia. Alături de tinerii artiști, vor urca pe scenă și nume cunoscute, precum muzicienii Mircea Tiberian, Cristian Soleanu, Bourbon Jazz Unit și actrița Ioana Flora. Evenimentul este prezentat de Adriana Titieni.

Am amenajat, special pentru tine, holul nostru, unde te aşteaptă distinsa gazdă – Adriana Titieni, cu cafea aburindă de la Julius Meinl şi cu o expoziţie de fotografii selectate din portofoliul studenţilor Academiei ICon Arts, realizate sub îndrumarea artistului Cornel Lazia.

Poţi să-ţi aduci şi prietenii! Dacă veţi ajunge printre primii 100 de vizitatori, primiţi din partea noastră un vaucher pe care îl puteţi folosi pentru pentru o băutură savuroasă şi pentru un tur gratuit al muzeului, oricând în perioada celor 3 evenimente!

În program:
vineri, 30 septembrie, ora 20.00, Recital cameral al Cvartetului Eufonia
sâmbătă, 1 octombrie, ora 20.00, Recital de jazz: Mircea Tiberian & Cristian Soleanu şi invitaţii
duminică, 2 octombrie, ora 12.00, Poezie şi jazz: Ioana Flora şi Bourbon Jazz Unit, versuri din volumul ”Dejun sub iarbă”, de Ioan Flora.

Organizatori: Exces Music şi Ucimr – Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România, prin programul ”Oportunităţi la tine acasă”.
Parteneri: Muzeul Naţional de Istorie a României, Avis Rent a Car, Radio România Cultural, Zile şi Nopţi, Teatrul ”Gong” Sibiu, Radio Târgu Mureş
Proiect sprijinit de Administraţia Fondului Naţional Cultural.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.