Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AIESEC București recrutează! Alege, experimentează, devino MAI MULT!

0

AIESEC București – parte a celei mai mari organizații globale conduse de tineri, a început recrutarea pentru Team Member Programme. Programul se adresează tinerilor care își doresc să activeze ca voluntari în cadrul organizației, putând deveni membri într-o echipă din departmentele AIESEC București (Communication, Finance, Sales, HR, International Internships, Social Development, Alumni Development).

 

Team Member Programme este startul aventurii AIESEC, fiind unul dintre cele patru programe și experiențe inedite în organizație. Această etapă constituie o sursă bogată de cunoştinţe teoretice şi aplicaţii practice, perspective internaţionale şi un card de acces către training-uri şi conferinţe asigurate de traineri externi şi interni. Beneficiile programului Team Member sunt accesul la o reţea socială global, experienţa lucrului în echipă, dezvoltarea de abilităţi şi competenţe, dezvoltarea unei perspective antreprenoriale şi responsabile.

Procesul de selecție este alcătuit din 5 etape, structurate astfel: completarea formularului de înscriere online, urmată de interviurile de grup, interviurile individuale, o perioadă de probă și interviurile finale. Astfel construită, evoluția procesului de recrutare are în vedere o selecţie justă a candidaților precum și familiarizarea acestora cu cultura organizațională a AIESEC București.

Înscrierile se pot face până la data de 11 octombrie 2012, completând formularul de aplicare de pe site-ul www.aiesecbucharest.ro. Tot aici sunt disponibile detalii despre recrutare şi etapele acesteia.

Despre AIESEC Bucureşti

AIESEC este o organizaţie globală, apolitică, independentă, non-profit, condusă de studenţi şi proaspăt absolvenţi ai instituţiilor superioare de învăţământ. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de internship, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a remarcat timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orașe.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.