Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Afla despre cel mai rapid sistem de calcul mintal din lume in cadrul Zilelor Educatiei Nonformale!

0

Genius PLUS continua seria de evenimente gratuite cu workshop-ul “Sistemul Vedic Maths: cel mai rapid sistem de calcul mintal din lume” in cadrul Zilelor Educatiei Nonformale!

După cum ne arată rezultatele şcolare recente, nu este surprinzător faptul că elevii din România au dificultăţi mai mari la matematică în comparaţie cu elevi din alte ţări.

Fără soluţii la îndemână, matematica reprezintă în continuare un coşmar pentru copiii dinţaranoastră.

Sistemul Vedic Maths
• Este de 10 – 15 ori mai rapid decât matematica normală.
• Duce la performanţe şcolare mai bune şi la rezultate imediate.
• Îmbunătăţeşte agilitatea mentală şi inteligenţa.
• Dezvoltă atât emisfera dreaptă cât şi emisfera stângă a creierului, prin creşterea abilităţilor de vizualizare şi concentrare
• Cultivă interesul pentru numere şi elimină teama de matematică a elevilor.
• Este uşor de înţeles, uşor de aplicat şi uşor de ţinut minte.
• Creşte viteza şi precizia în calcul.
• Îmbunătăţeşte memoria şi creşte încrederea în sine.

Acest eveniment va avea loc în data de 28 septembrie 2012, începând cu ora 18:00, la sediul Genius Plus din Bucureşti, Bulevardul Regina Elisabeta nr. 32, sector 5 (intre Liceul Lazar si statuia Mihail Kogalniceanu) si face parte din cadrul Zilele Educatiei Nonformale

Participarea la acest eveniment presupune completarea formularului de inregistrare la adresa https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpMVkRNMnY3dEVYc3N2dFVYN3B6Znc6MQ sau trimiterea unui e-mail la iulianserban@geniusplus.com.ro pentru rezervarea locului.

Va asteptam! 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.