Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Acoustic Bloggers, concertul caritabil pentru Marian Teofan

0

Miercuri, 13 aprilie, cu sprijinul lui Marius Matache și al lui Vlad Dulea, 14 bloggeri au cântat pe scena Alive Club, pentru a veni în sprijinul singurului copil din țară și printre puținii din lume care a supraviețuit leucemiei congenitale. În urma evenimentului inițiat de Șerban Constantin (www.prinromania.eu) s-au strâns donații în valoare de 7600 lei. Un pas mic, dar vital pentru a oferi o șansă în plus la viață unui copil greu încercat la o vârstă atât de fragedă.

 

A. G. Weinberger, muzician de excepţie cu reputaţie internaţională, s-a alăturat concertului umanitar și a încântat publicul cu un recital de blues. Printre invitații speciali s-a numărat și Alex Porro, cântăreț de muzică folk și solist vocal al Benetone Band.

Pe parcursul serii, au urcat pe scenă nume cunoscute în online: Alex, Alexandra Tunaru, Alin Pândaru (Panduțu), Anca Duma, Anca Onofrei, Andra Zaharia, Augustina Vasile, Cristian China Birta (Chinezu), Iosif, Maria Ștefan, Mircea Meșter, Raluca Covaci, Robert Antonescu și Toma Nicolau.

Cele două săptămâni de repetiții, piesele alese pe îndelete și emoțiile celor care au urcat pentru prima oară pe scenă au fost răsplătite de aplauzele și entuziasmul publicului.

 

“Mi-ar fi plăcut foarte mult să fiu prezent și să le mulțumesc personal pentru tot sprijinul și implicarea”, a spus părintele Vasile Grierosu, tatăl lui Marian.

Ajuns în faza de stabilizare, Marian are nevoie de 140.000 euro pentru a beneficia de un transplant de celule stem hematopoietice, o procedură care nu poate avea loc decât în străinătate. Bebeluşul a fost internat la terapie intensivă încă din prima lună de viață, pentru că devenea din ce în ce mai palid şi refuza să mănânce. În urma analizelor, a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică congenitală cu celule precursoare B, o formă extrem de rar întâlnită (la 1 din 5 milioane de copii).

 

„Pentru noi, Marian este o minune de la Dumnezeu pentru că, în mod normal, un bebeluș nu supraviețuiește mai mult de zece zile ședințelor de citostatice”, a completat părintele Vasile.

În cursa pentru viață, Marian are nevoie, în continuare, de sprijinul nostru. Pe 17 aprilie, de ziua lui, să îi oferim cel mai frumos cadou: o șansă la viață!

Conturile în care se pot face donații sunt deschise la BRD Iaşi, agenţia Poitiers, pe numele Grierosu Vasile:

Cont lei: RO53 BRDE 240S V653 5750 2400

Cont Euro: RO12 BRDE 240S V7650 3622 400

De asemenea, se pot face donații prin telefon la numărul valabil doar în rețeaua Romtelecom: 0900.900.086, apel în valoare de 6 EURO.

Pentru mai multe informații:

Blogul campaniei: http://bebemarian.wordpress.com/

PS: Multumim Roxana Avadanei pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.