Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Young Professionals Club (YPC) lanseaza programul Carreer Grow!

0

Career Grow este un program de recrutare adresat studentilor si masteranzilor, avand mai multe etape de selectie pana la angajarea efectiva. Acest program sustine dezvoltarea unui nou proiect al YPC, un proiect de antreprenoriat social, cu mare impact in societate si cu o misiune puternica pentru echipa.

In prima faza sunt selectate 5 persoane, pe baza CV-ului si a unui interviu. Etapa a 2-a este o etapa de internship, urmata de angajarea a 2 persoane din cele 5.

Pozitiile cautate sunt:

– Events Manager

– On-line & Social Media Officer

– PR& Partnerships Officer

– Customer Specialist

Cerinte:

  • Student sau absolvent de studii superioare
  • energie pozitiva, pasiune, integritate, maturitate
  • aspect placut, prezenta agreabila;
  • atitudine pozitiva in relatiile cu oamenii;
  • bune abilitati de comunicare, negociere
  • atitudine pozitiva, bun organizator, dinamic, capacitate de lucru in echipa
  • voluntariatul intr-un ONG studentesc este un plus.

Despre noi:

Optimismul, veselia si spiritul de familie sunt valorile de baza pe care le vei gasi la noi. Incurajam creativitatea, inovarea si dezvoltarea personala, si in plus ne bazam pe corectitudine si sinceritate.

Prin programul Carreer Grow vei avea posibilitatea sa faci parte dintr-o echipa dinamica, creativa, pozitiva, in care vei avea cu siguranta multe de invatat si te vei dezvolta personal.

Experienta este un atu, dar nu este obligatorie. Dorinta noastra este sa crezi in aceleasi valori cu noi!

Trimite un email cu CV si o scrisoare de intentie de 10 randuri in care sa ne spui ceva unic despre tine si ce iti place sa faci la office@youngprofessionals.ro, cu mentiunea Career Grow si pozitia pentru care optezi, pana la 3 decembrie 2011.

Te invitam sa te alaturi marii noastre familii!

www.youngprofessionals.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.