Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Workshop de sustenabilitate organizațională pentru întreprinderi sociale, marca NESsT

0

Pe 5 aprilie a avut loc primul workshop pe 2011 dedicat portofoliului NESsT de întreprinderi sociale din România.

Tema acestuia a fost sustenabilitatea organizațională și s-a bazat pe numeroase exerciții practice ce i-au ajutat pe participanți să identifice punctele slabe și punctele forte ale organizațiilor lor determinând posibile căi de acțiune pentru a-și atinge obiectivele pe termen lung.

La final, participanții au evaluat workshop-ul ca fiind folositor sau foarte folositor apreciind calitatea și utilitatea informațiilor, exemplele furnizate, exercițiile realizate și gradul ridicat de interactivitate.

La acest workshop au fost prezente în total 13 persoane, reprezentanți ai Asociației Prietenia – Pantelimon, ViitorPlus – București, Asociației Tonal – Sibiu, Asociației Touched România – București, Asociației Hercules – Costești, ACSIS – București, Fundației Noi Orizonturi – Lupeni, Fundației Cartea Călătoare – Focșani. Locația a fost asigurată de către Romanian-Amercian Foundation, partenerul strategic al NESsT in Romania.

PS:  Multumim Despina pentru informatie!

Despre autor

avatar

NESsT este un catalizator pentru întreprinderile sociale din țările cu piețe în dezvoltare și din întreaga lume. NESsT își îndeplinește misiunea prin furnizarea de capital financiar, training-uri, mentorat și acces la piețe de desfacere unui portofoliu de întreprinderi sociale cu impact ridicat din țările cu piețe emergente. NESsT combină instrumentele și strategiile specifice sectorului de afaceri și al investițiilor de capital cu misiunea și valorile sectorului social, pentru a permite portofoliului său să planifice mai bine, să își îmbunătățească capacitatea de management, să se dezvolte și să își crească impactul social. www.nesst.org

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.