Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vacanța de 1 mai la Roșia Montană

0

Alburnus Maior împreună cu Asociația București anunță oferta turistică „Vizitați Roșia Montană – sesiunea 2015”, în cadrul căreia iubitorii Roșiei Montane sunt invitați să petreacă Vacanța de 1 Mai (1 – 4 mai) în localitatea din munții Apuseni. Roșienii îi întâmpină pe toți cei care doresc să petreacă patru zile de drumeții și voie bună, participanţii fiind găzduiţi la pensiuni agro-turistice deschise de localnicii care consideră că există alternative la exploatarea cu cianuri.

centru rosia montana

Sezonul turistic 2015 se deschide la Roșia Montană cu Vacanța de 1 Mai. Turiștii vor avea ocazia să viziteze subteranele galeriilor romane, vestigiile istorice, monumentele naturale și cele mai înalte vârfuri ale munților ce înconjoară așezarea. Seara, roșienii vor povesti despre legendele locului și lupta pe care o duc de 15 ani pentru a proteja comunitatea.

Sejurul cuprinde tururi ghidate zilnice la cele mai importante și reprezentative obiective naturale și de patrimoniu: Turul Satului, Turul Istoric, Turul Bisericilor, Turul Monumentelor Naturale, Turul Panoramic. Printre atracțiile vizitate se numără lucrări miniere preromane și romane unice în lume, monumentele naturale Piatra Corbului și Piatra Despicată, Sfinxul Roșiei Montane, târgul tradițional și bisericile monument istoric. De asemenea, programul sejurului cuprinde și activități împreună cu localnicii: povestiri la foc și proiecții de filme cu și despre roșieni.

„Cine se înscrie devreme dulceață primește!” Cei înscriși până pe 1 martie primesc din partea casei un borcan de dulceață făcută în Roșia Montană. Doritorii au de ales între măceșe, vișine, căpșune, cireșe, caise, afine, mure și zmeură.

“Vizitați Roșia Montană” este una dintre inițiativele Alburnus Maior și Asociației București ce își propune să promoveze turismul în Roșia Montană ca alternativă sustenabilă pentru dezvoltarea zonei. Oferta turistică Vizitați Roşia Montană este valabilă pentru perioada 1 – 4 mai 2014. Pachetul cuprinde cazare şi masă la localnici, tururi ghidate zilnice, activităţi recreative şi costă 245 de lei. Înscrierile se pot face până la data de 1 aprilie 2015 la adresa de e-mail 1mai@vizitatirosiamontana.ro.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.VizitatiRosiaMontana.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.