Anticoronavirus - exemple de implicare social─â ╚Öi solu╚Ťii pentru gestionarea pandemiei

Un cadou pentru natur─â, un cadou pentru cineva drag­čÄü

0

Anul acesta, dăruiești dublu: naturii și cuiva pe care-l iubești!

Adopt─â simbolic, prin dona╚Ťie, una dintre speciile valoroase ╚Öi vei primi o juc─ârie de plu┼č al─âturi de un certificat de prieten al naturii. Un cadou pentru tine sau o persoan─â drag─â.

╚śtiai c─â ├«n prezent, ├«n medie, 25% din speciile de pe glob sunt amenin╚Ťate cu dispari╚Ťia? Speciile valoroase de la noi sunt amenin╚Ťate din cauza defri╚Ö─ârii p─âdurilor ╚Öi a fragment─ârii habitatului de infrastructura urban─â ╚Öi rural─â ├«n plin─â dezvoltare. Un alt pericol major este braconajul care continu─â profint├ónd de slaba implementare a legisla╚Ťiei.

F─â adop╚Ťia ├«n numele cuiva drag ╚Öi d─âruie╚Öti dublu: un plu╚Ö persoanei iubite ╚Öi speran╚Ť─â vie╚Ťii s─âlbatice! Ajut─â-ne s─â d─âm o ╚Öans─â naturii ╚Öi speciilor valoroase din Rom├ónia.

Adopt─â!

Despre autor

avatar

├Änfiin┼úat─â ├«n anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organiza┼úii interna┼úionale care deruleaz─â proiecte pentru conservarea naturii, ├«n peste 100 de ┼ú─âri. Misiunea WWF la nivel global este s─â opreasc─â degradarea mediului ├«nconjur─âtor ┼či s─â construiasc─â un viitor ├«n care oamenii tr─âiesc ├«n armonie cu natura. ├Än Rom├ónia, WWF lucreaz─â din anul 2006 pentru protejarea mediului s─âlbatic din Mun╚Ťii Carpa╚Ťi ╚Öi din lungul Dun─ârii: arii protejate, p─âduri, ur╚Öi bruni, Delta Dun─ârii, sturioni. La toate acestea se adaug─â stimularea tranzi╚Ťiei spre economia verde ╚Öi un program de educa╚Ťie de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comenteaz─â

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.