Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Triplul campion national, Zoltan Kelemen, calificat in finala Campionatului European de Patinaj Artistic!

1

De la adevarul am aflat ca avem motive reale sa urmarim aceasta editie a Campionatului European de Patinaj Artistic de la Tallinn (Estonia) pe langa spectacolul oferit de patinatori ne putem mandri ca avem un reprezentant al Romaniei in finala la simplu masculin. Nu trebuie sa trecem cu vederea faptul ca Evgheni Pluşenko revine in forta in competitie dupa o pauza de 3 ani.

Zoltan Kelemen

„Zoltan Kelemen s-a clasat pe locul 18 după programul scurt la Campionatul European de Patinaj Artistic, care se desfăşoară în aceste zile în capitala Estoniei, Tallinn, informează un comunicat al Federaţiei Române de Specialitate.

Acesta este cel mai bun rezultat al patinajului artistic românesc din ultimii patru ani. Performanţa este cu atât mai importantă cu cât, pe fundalul crizei financiare, Uniunea Internaţională de Patinaj a redus la 20 numărul sportivilor calificaţi în finală, faţă de 24 câţi erau până în acest an” continuarea articolului: aici!

Despre autor

avatar

Om cu dedicare pentru voluntariat, convins ca impreuna cu alti oameni si in jurul unor idei de bine se pot naste minuni sau acte de normalitate, depinde de caz.